Шабдалы қосылған пирог жасаймыз

2

Құрамы:

  • Консервіленген шабдалы – 300 г
  • Сары май – 130 г
  • Бал – 100 г
  • Жұмыртқа – 2 дана
  • Қант – 100 г
  • Ұн – 125 г

Пирог дайындау рецепті:
Сары майды төртбұрыштап бөлеміз. Майға ұн менқантты қосып жақсылап араластырамыз.Жұмыртқа мен қантты екуин араластырып қамырға құйамыз.Соңынан балды қосып, пирогқа арналған қалыпты алып, майлап қамырды құйып қамыр бетіне шабдплыны қойып шығамыз да , духовкаға салып пісіреміз.Пирог дайын болған соң бетіне қант ұнтағын сеуіп қойуға да болады.

Ақпарат көзі: http://tagamdar.kz

Отправить ответ

avatar
Дина

канша градуста жане канша минут писиремиз?

арай

Салеметсиздерме ,разрехитель коспайдима?

wpDiscuz