Ет қуырмасы мен асқабақ (кабачок) тағамы

4
фарш,үлкен асқабақ(кабачок), ащы бұрыш, көк бұрыш, саңырауқұлақ,қызанақ,түйір сарымсақ,пияз тұз,аскөк, кептірілген жалбыз

фарш,үлкен асқабақ(кабачок), ащы бұрыш, көк бұрыш, саңырауқұлақ,қызанақ,түйір сарымсақ,пияз тұз,аскөк, кептірілген жалбыз

  • 200 гр фарш
  • 1 үлкен асқабақ(кабачок)
  • 1 ащы бұрыш
  • 1 көк бұрыш
  • 2 дана саңырауқұлақ
  • 1 қызанақ
  • 1 түйір сарымсақ
  • 1 пияз
  • тұз және аскөк
  • 1 ш.қ. кептірілген жалбыз

Алдыменен жалбызды + сарымсақты + ащы бұрышты майға қуырып алыңыз. Пиязды майдалап турап қосыңыз. Пияз сәл қуырылып болған соң, етті қосып қуырамыз. Қызанақты аршып, қосыңыз. Тұздап, бұрыштаңыз. Сарымсақ пен көк бұрышты турап қосыңыз. Кабачокты аршып, 1 см қалыңдықтағы ұзыншаларға тураңыз. Етке қосып, араластырыңыз. Қайнаған су қосып, астын басып бұқтырыңыз. Су тартыла бергенде, аскөк қосып жайлап араластырыңыз.

Асыңыз дәмді болсын!

Отправить ответ

avatar
elvira

асқабақтың орысшасы тыква емес па?

Айдан

ia

Айдан

Ет қуырмасы мен асқабақ (кабачок) тағамында биринши сарымсак емес саныраукулак куырып алады емес пе?сосын сарымсак пен кок бурышты косамыз депсиздер…тагы да

Айдан

мен казир осыны дайындап жатырмын КЕРЕМЕТ

wpDiscuz