Ет қуырмасы мен асқабақ (кабачок) тағамы

4
фарш,үлкен асқабақ(кабачок), ащы бұрыш, көк бұрыш, саңырауқұлақ,қызанақ,түйір сарымсақ,пияз тұз,аскөк, кептірілген жалбыз

фарш,үлкен асқабақ(кабачок), ащы бұрыш, көк бұрыш, саңырауқұлақ,қызанақ,түйір сарымсақ,пияз тұз,аскөк, кептірілген жалбыз

  • 200 гр фарш
  • 1 үлкен асқабақ(кабачок)
  • 1 ащы бұрыш
  • 1 көк бұрыш
  • 2 дана саңырауқұлақ
  • 1 қызанақ
  • 1 түйір сарымсақ
  • 1 пияз
  • тұз және аскөк
  • 1 ш.қ. кептірілген жалбыз

Алдыменен жалбызды + сарымсақты + ащы бұрышты майға қуырып алыңыз. Пиязды майдалап турап қосыңыз. Пияз сәл қуырылып болған соң, етті қосып қуырамыз. Қызанақты аршып, қосыңыз. Тұздап, бұрыштаңыз. Сарымсақ пен көк бұрышты турап қосыңыз. Кабачокты аршып, 1 см қалыңдықтағы ұзыншаларға тураңыз. Етке қосып, араластырыңыз. Қайнаған су қосып, астын басып бұқтырыңыз. Су тартыла бергенде, аскөк қосып жайлап араластырыңыз.

Асыңыз дәмді болсын!

4 КОММЕНТАРИИ

  1. Ет қуырмасы мен асқабақ (кабачок) тағамында биринши сарымсак емес саныраукулак куырып алады емес пе?сосын сарымсак пен кок бурышты косамыз депсиздер…тагы да

ОСТАВЬТЕ ОТВЕТ